5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Özellikle içli ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu nedenle henüz erdemli bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında himaye sağlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat kararlamadan ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevki düzenır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğdavranışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar olabilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Model Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının taliı saf otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapsı camlı olur.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de dumanı kesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin vasat oluşturur.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Yangın ve evgin kalıp anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da tabir edilen bu karakol bazı modellerde normal kapı koluna dublör. 

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve Yangın Merdiveni Kapısı yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page